Matglädje och MATLAB ångest

Är iväg på skidläger.
Fördelarna är många med att vara iväg på läger, förhoppningsvis väger de upp för all skola jag missar. 
Hur många gånger jag än intalat mig att jag kommer att plugga när jag är iväg så har jag ännu aldrig lyckats få gjort mer än hälften av det jag borde.

Nåja, jag har alltid gillat att åka på skidläger. Det finns inte mycket som går upp emot den matta känslan av att långsamt tömt depåerna ute i spåren. Men det jag uppskattar i särklass mest är endå att få frukost, lunch och middag serverad, oftast mycket bra sådan också. Nästan löjligt hur mycket jag njuter av det.

Långturen på fjället och skoteråkandet idag var inte så tråkigt det heller.
Klart värt att genomlida lite MATLAB bekymmer för.  
/Björn

Gym med VKS-elit

Här kommer årets första film från VKS-elit, förhoppningsvis den första av många! Se och inspireras :)

Nu kickar vi igång igen.

Nu var det ett tag sen sist någon av oss från vkselit skrev något här på bloggen. Det ska det bli ändring på! Nu kickar vi igång bloggen för 2011 där ni får följa med oss på satsningarna mot nya mål och medaljer för den här säsongen.

Den här kalla söndagen har vi alla haft vila, som vanligt. Den har varit efterlängtat efter den tunga veckan som har gått. Imorgon drar en ny vecka igång. Förutom styrka som står på passet så börjar jag en kvällskurs genom Sport Campus Sweden, Idrottspsykologi II. Alltid lika kul att lära sig något nytt, framförallt när man kommer ha stor nytta av det senare.

Hoppas ni har haft en trevlig helg!
/Sara


RSS 2.0