Ett steg i rätt riktning

För bara någon månad sedan på M-SM sa jag att jag aldrig mer skulle köra ett kanotmaraton. Igår låg jag åter på startlinjen. Det var det tjugonde Götakanal loppet som gick av stapeln och det åttonde för min del. Som vanligt bjöds det på fint väder och ett trevligt lopp. Efter det att jag sovit i starten och därför fått jobba ikapp första klungan bildades rätt snabbt en kvartett bestående av mig, Markus Oscarsson, Max Ed och Erik Hallqvist.  Trots att vi växeldrog var tempot väldigt behagligt men jag blev ändå förvånad när Micke, Danny och Rasmus var på väg ikapp efter en mil. in mot vändningen blev det lite fartökningar och i vändningen gjorde markus som han brukar och ryckte ifrån oss andra och efter lyftet någon kilometer senare var det bara jag och max i den jagande klungan. dessvärre kom vi aldrig ikapp och jag slutade på en tredje plats, en halv minut efter markus som vann. Före prisutdelningen meddelade Susanne truppen som skall köra M-VM och jag blev uttagen att köra K2 med Max och K1 i U23 klassen. Jag tycker det skall bli jättekul och ser fram emot de båda loppen. Bara tre veckor kvar!

 

Efter målgång SM 2009

/Björn


Grattis Erik

Nu befinner sig alla i vkselit på hemmaplan igen. Jag och Erik tog en veckas välförtjänt semester i Karlskrona och Hulebäck direkt efter VM i Polen men nu är vi hemma igen och skolan har dragit igång för en del av oss. Nu börjar vardagen igen efter en sommar som har varit full av träning och tävlande för oss alla. Nu är det bara att se fram emot den roliga höstträningen som drar igång.

Dagen till ära så fyller även en av oss år. Närmare bestämt Erik blir 21 år idag! Detta ska firas med födelsedagsfika ikväll. Det kommer att bli en kaloribomb till tårta kan jag avslöja, det är inget att spara på där inte.Stort GRATTIS till Erik!

/Sara


RSS 2.0