en blöt söndag

Det värsta med hösten är att det blir kallt, blåsigt och massa regn. Bland det bästa med hösten är när man kommer in från ett hårt löp pass i regnet och får känna sig duktigt för att man sprang hårt och för att man gjorde det i regnet.

Imorgon startar en ny vecka med nya möjligheter. Jag spenderar den med praktik, kvällskurs i näringsfysiologi och lite sen kvällslöpning. Kanske att det regnar imorgon också så man får känna sig sådär extra duktig på kvällen som idag...

/Sara


lääääänge sen!

Hej alla!

Det var ett tagsen vi skrev något på vkselit. vi har haft fullt upp att träna, hehe. Det har hänt mycket sen senast. Vi har fått två nykomlingar i vaxholm som är här och tränar med oss. Det är Christian Svanquist och Jörgen westerlind. kul att ha dom här. vi har för ungefär 5 veckor sen avslutat våran säsong och håller förtillfället på med grundträning och styrka inför kommande säsong.

Jag, Erik har fått en ny kanot. Den är väldig fin och jag är väldigt nöjd.

Petter och Eve har kommit tillbaka till vaxholm för några veckor sen och bor nu i sin lägenhet utan Elektriker och annat löst arbetarfolk.

Björn HAR kommit hem från barcelona och maraton VM, han stanade inte. hur det gick för honom där får han berätta själv.

Sara har börjat sin praktik i skolan och hon och Eve har fått riktigt bra hjälp av djurgårdens hockylags fystränare i gymmet.


Vi har det fullt upp här i vaxholm och vi tänker aldrig lämna ön! hehe. vi är här för att bli BÄST och om ni vill oss nått så får ni väl skriva ett brev eller liknade!

ha det bra så länge! peace!

Erik

ps jag visar en blid på min ny båt!

 


RSS 2.0