Supertuff träning för VKS-elit

Nu har det varit tyst på bloggen ett tag. Det beror på att VKS-elit just nu kör hårdare än någonsin för att fortsätta KROSSA motståndet även 2011.

För att lägga in en extra dimension och träna så hårt det bara går har vi tagit hjälp av Djurgårdens Hockeys fyscoacher. Sara och jag har fått ett styrkeprogram som vi kör tre gånger i veckan och vi har verkligen ökat massor i styrka!! Sex veckor in i programmet har vi börjat vänja oss vid att vara totalt utmattade och utpumpade efter styrkepassen, men i början gick vi med konstans träningsvärk. Men,  man måste köra hårt för att bli hård och träningen har verkligen gett resultat! Med över 10 kg. ökning i alla övningar, är det krig om 20 kg. vikterna i gymmet.

Varför är det då så viktigt att lyfta tungt i gymmet? Bland annat hjälper styrketräningen till att orka paddla optimal sprintteknik, vilket är målet inför nästa sommar. Kolla in på bloggen senare i veckan för en update med våra bästa styrketips!!

Vi hörs,

Eve


Skidläger i Bruksvallarna

Nu är det dags för VKS-elits årliga skidläger!! 26/12-2/1 befinner sig delar av VKS-elit på skidläger i Bruksvallarna. Se upp i spåret!!!!

RSS 2.0