Vaxholm tog storslam på SM!

Hej,

Long time no seen. Men, allt har sin förklaring och så även detta. De senaste veckorna har vaxholms elit legat i hårdträning inför årets nästa största händelse - racing-SM. I år gick SM i Timrå, Fagervik arrangerade ett mycket välordnat, fint och bra Svenskt Mästerskap. Strålande sol hela veckan som bjöd på många framgångar för Vaxholmseliten.

Förra SM lyckades vi skrapa ihop ca. 35 medaljer och vinna det åtråvärda priset som Sveriges bästa klubb - ett nästintill oslagbart reslutat, trodde vi. Men, i år fick vi in helt otroliga 46 medaljer, varav 22 guld, 12 silver och 12 brons! Dessutom tog vi hem Gert Fredrikssons vandringspris för bästa 1000-metersherrar och priset bästa klubb för andra året i rad.

Julia blev SM:s gigant med hela 17 medaljer, varav 16 guld och ett silver! Hon är uttagen till att representera Sverige i både maraton och racing och kommer tväla i både EM och VM under sommaren. Och bäst av allt - hon kommer inom kort börja blogga här!

Petter och Björn får även de köra för Sveige i k4 på u23-EM och de + Julia befinner sig på EM-läger i Lidköping. Lycka till önskar den övriga eliten som håller ställningarna hemma i metropolen Vaxholm!RSS 2.0