Maraton-SM 2009

Svenska Mästerskapen i maraton kommer gå av stapeln i Vaxholm 15-16 augusti 2009. Målsättningen är ett bra arrangemang, högt deltagarantal och hög publiksiffra. Vi, seniorerna i Vaxholm Kanotsällskap är ansvariga för marknadsföringen inför mästerskapen och vi är redan igång! Följ vårt arbete här på bloggen så kommer du inte missa några nyheter inför detta prestigefyllda mästerskap.

I Vaxholm bor och tränar ett dussin elitsatsande seniorer och träningmiljön här är oerhört bra. Här finns några av de allra bästa kanotisterna i Sverige och dem kommer du kunna följa här!  En presentation av alla Vaxholms seniorer kommer komma upp inom kort.  Välkommen till VKS elitkanotisters blogg!

Här kommer du kunna läsa allt om våran vardag, träning, läger och tävlingar. Lär känna några av de bästa kanotisterna i Sverige och ladda upp för årets höjdpunkt, maraton-SM 15-16 augusti i underbara Vaxholm! 

 

Kika in här för att få de bästa träningstipsen, det senaste skvallret, de nyaste nyheterna eller följ arbetet mot SM och lär känna elitkanotisterna i Sveriges just nu bästa klubb! Detta är en unik chans att få en inblick i våra elitkanotisters vardag - har du råd att missa det?

 

 

Vaxholms Kanotsällskap- Sveriges bästa klubb Svenska Mästerskapen 2008

 

 

 

 


RSS 2.0